Rólunk mondták

„A Mi Ovinkat tiszta szívből ajánlom minden szülőnek, a kisfiunk örömmel megy reggelente, felszabadultan és élményekkel tér haza minden nap! Így én is nyugodttan tudom végezni egész nap a munkámat! 

A napi tartalmas foglalkozásokat, amelyeket az óvonénik tartanak, további szervezett készsegfejlesztőkkel és sportfoglalkozásokkal színesítenek, amelyeket ugyancsak nagyszerű szakemberek tartanak!

Megnyugtató és jó érzés, hogy gyermekünk ilyen kiváló intézménybe jár!"
(Varga Zsuzsanna)

 

 „Sok minden más mellett, nekünk különösen az tetszik a Mese-Vár oviban, és az angolos Maci csoportban, hogy minden ünnepet, hagyományt megtartanak. Ezeket a gyerekek megismerik, megszeretik és nagyon ügyesen felkészülnek rá. Az szintén klassz, hogy ezeken többségében mi szülők is részt vehetünk. A kedvencünk az angolos apák napja. Azon apa mindig meghatódik”
(Zarándok Hajnalka)

 

„Az óvónénik és a dadusok nagyon kedvesek, az ovi tiszta és rendezett. Az udvaron jó időben kint a zöldben, a fák lombjai alatt játszhatnak, rohangálhatnak a gyerekek."
(Pétervári Melinda)

 

„6 éve bukkantunk a Mese- Vár Óvodára, célzottan kedves Jutka néninket keresve. Az idén a harmadik, legkisebb fiúnk kezdte meg az ovis életet a Katica csoportban.

Ez az Óvoda, valóban egy „Mese- Vár”. Az a szeretet, törődés, gondoskodás, türelem, nevetés, amit naponta tapasztalok az óvodában, megnyugtatással tölt el, hogy a Gyermekeinket a legjobb kezekre bízzuk nap- nap.

Itt az Óvónénik együtt játszanak a homokozóban a gyerekekkel, vagy a kertben bújócskáznak, fogócskáznak, mondókáznak Együtt! A gyerekek, egész hetet átölelő mesevilágban élik a mindennapjaikat. Naponta új és új csodákkal gazdagítják a gyerekek fejlődését, életét. Hangszer, tánc, mondóka, vers, mese, kézműveskedés, szép szavak, türelem, gondoskodás, kedvesség és rengeteg játék, szeretet, szeretet, szeretet…ami jellemzi a csoportunk mindennapjait.

Hálásan, szeretettel köszönjük a munkátokat Óvónénik! A Gyermekeink boldog, mosolygós Óvódások!"
(Kotter Zsuzsa és Edwin)

 

„Az óvoda szép, tiszta és rendezett. A csoportok jól felszereltek, rengeteg minőségi játék van. Az óvónők, dadusok megértőek, kedvesek, támogatóak, nagyon szeretik a gyerekeket. Az esetleges konfliktusokat nagyon jól kezelik. A csoportban mindig jó a hangulat a gyerekek vidámak, boldogok, szeretnek oviba járni. Rengeteg programra van lehetőség óvodán belül és azon kívül is. A lehető legjobb választás volt a Mese-Vár Óvoda!”
(Szekeres Annamária)„Évekkel ezlőtt ismerős ajánlására alapján választottuk ezt az óvodát, azóta sem bántam meg. Mindhárom gyermekem ide jár/járt, szívesen jönnek, nagyon szeretik az óvónőket, családias, barátságos légkör. Minden igényt kielégítő választható foglalkozások, hagyományőrzés és rendkívül színvonalas műsorokkal szoktak készülni az óvónők a gyermekeinkkel együtt.
Nem választanék másként most sem!”
(Molnár Tímea)„Erkölcsi értékeket szem előtt tartva a gyerekek személyiségének és fejlődési szintjének megfelelően gondozzák az óvónénik a gyermekeket. A népi hagyományok ápolásával gyermekeink betekintést nyernek a múlt béli kultúrába, ezáltal lehetőségük nyílik a múlt ismereteinek elsajátítására. Ez a mai rohanó világban példaértékű. Több fakultatív foglalkozáson való részvétel teszi lehetővé a gyermekek mind fizikai mind szellemi fejlődését. Az intézmény adottságai optimálisak, mint például nagy zöld terület, kisszámú csoport, saját tornaterem. Nem utolsó sorban nagyon barátságos és családias környezetben, szeretetteljesen folyik a csoportunkban a gondozás, amiért külön köszönet!”
(Barabás Zsuzsa)


„Süninek lenni jó kis móka


Ez az állítás jellemzi véleményem szerint legjobban a „Süni csoportot”, ahol mindig jó kedv, vidámság és családias, szerető légkör uralkodik, amit a kis létszám és a vegyes korosztály nagyban elősegít. Az egész csoportról elmondható, hogy a gyerekek nagyon szeretik egymást, az óvó néniket és dadus néniket, magát a csoport miliőjét is a kedvesség hatja át. A pedagógusok napi szintű, fáradságos munkájának és odaadásának köszönhetően kislányunk – úgy, mint a többi idejáró gyermek is – látványosan fejlődik, mindig bemutatja az óvodában újonnan tanult mondókákat, énekeket, és ami szülőként számunkra a legfontosabb, jókedvűen kel fel korán reggelente és szívesen megy az óvodába. Úgy gondolom, hogy ez utóbbi a legfontosabb, mivel az, ha egy gyermek szívesen megy egy közösségbe, az mindent elárul és minden szónál többet mond, hiszen a gyermeki lélek még tiszta és őszinte, a kapott szeretet és fáradozást azonban érzi, és meghálája mosolyával, jókedvével. És vidám gyerekből a Süni csoportban nincs hiány!


Nagyon szeretjük ezt az óvodát. A kis létszámú csoportokban minden gyereknek jut a figyelemből. Az óvó nénik, dadus nénik kedvesek, türelmesek, rugalmasak és minden reggel mosolyogva fogadják a gyerekeket. Mióta ide járunk egy kiegyensúlyozott, vidám gyereket viszünk haza délutánonként, ami nekünk mindennél többet ér. Szívesen, nyugodt szívvel bízzuk rájuk a gyermekünket!"
(Kádárné Pap Anita)